sanako-logo.png
"Wij helpen bij het onderwijs van vreemde talen"

Daarom een talenpracticum! Dit practicum past bij uEen modern talencentrum

 Nieuw

Telefoon Anywhere TP voor Android Pronounce lab100 Wall
Telefoongesprek
Study 1200
Sanako Anywhere
Los of samen met Study1200
Tablet / Android
Talenpracticum
Tekst-naar-Spraak
Automatische beoordeling
Lab100 Wall Mount
Multifunctioneel

Klassikaal of individueel; vast of mobiel; hardware-, software- of cloudoplossingen. Voor iedereen - overheden, zakelijke- & onderwijsinstellingen - hebben wij effectieve en intuïtief te gebruiken (taal-) onderwijsoplossingen. Ons doel is studenten te stimuleren en te motiveren en docenten vooral les te laten geven. Bekijk wat een talenpracticum voor u kan betekenen of welke oplossing het beste bij u past.


Anywhere & Study 1200Anywhere | Cloud & BYOD oplossing

Sanako Anywhere maakt taalonderwijs altijd en overal mogelijk: de docent geeft de studenten lesmateriaal op. Studenten kunnen overal en altijd met de opdrachten werken, ongeacht of ze op een iPad of Android tablet werken of op computer / laptop met Windows OS of Mac OS X. Gemaakte opdrachten worden automatisch op de AnyWhere server opgeslagen. De docent kan de opdrachten nakijken en van commentaar voorzien.

"Eindelijk een oplossing waarmee we makkelijk kunnen werken en waar onze studenten met plezier mee werken!"


Study 1200Study 1200 | Campus breed multimedia Talencentrum
Van leslokaal tot campus, het  Study 1200 is het enige software talencentrum dat zowel docentgestuurde lessen als ongelimiteerd zelfstudie, thuis of onderweg, ondersteunt. Werkt ook in een draadloze en een "thin client" omgeving.

"Onze docenten werken er makkelijk mee, onze studenten zijn er gek mee, en onze ICT afdeling is er nauwelijks mee bezig! De uitspraak van onze studenten gingen met sprongen vooruit!"


Lab100Lab 100 | Hardware Talenpracticum
Geen studentencomputers, geen netwerk, maar een eenvoudig te gebruiken talenpracticum wat altijd en overal inzetbaar is. Maakt gebruik van digitaal lesmateriaal (MP3, WAV, WMA), ook audio van Internet, CD(Rom) en audio cd's kunnen worden gebruikt. De ingesproken reacties van de studenten worden digitaal (MP3) centraal en automatisch bewaard.

"We hebben een beamer gekoppeld aan de docentpc, we tonen dan eerst een filmpje van Youtube over de beamer, het geluid gaat over de headsets.  Het is makkelijk en studenten vinden het prachtig, vooral met gekke filmpjes kan je leuke dingen doen!"


SignLabSignLab | Multimedia Gebaren- Talenpracticum
Een door Sanako ontwikkelde oplossing waarmee u op een standaard computernetwerk gebarentaal kunt oefenen. Geen dure camera's maar een makkelijke te installeren en gebruiken oplossing die zijn nut al ruimschoots bewezen heeft.

"Eindelijk een makkelijk practicum voor gebarentaal. SignLab geen samenraapsel van losse camerasystemen maar een doorontwikkelde  "TurnKey" oplossing waarmee we direct aan de slag konden."


PronouncePronounce | Tekst naar spraak met automatische beoordeling
Met Pronounce kunt u makkelijk en snel, actueel lesmateriaal maken. Knip & Plak tekst, uit een bestand of bv van het internet, Pronounce zet dit automatisch om in audio, uw studenten spreken het na, Pronounce beoordeelt het en geeft direct de score aan! Ook ideeal in combinatie met het Lab 100.

"Pronounce is zo veel beter dan ik ooit verwacht had! Vooral de automatische beoordeling laat onze studenten steeds beter hun best doen, ze maken er een wedstrijd van!"


Study 700Study 700 | Talenpracticum voor dagelijks gebruik
Uitgebreid multimedia talenpracticum, Study 700 wordt zonder extra hardware op uw eigen PC's en netwerk geïnstalleerd; een gebruiksvriendelijk talenpracticum voor de druk bezette MVT docent. Study 700 beschikt over de benodigde talenpracticum en CMS functies.  Door de uitgebreide CMS functies bij elke les met pc's te gebruiken. Werkt ook in een draadloze en een "thin client" omgeving.

"We hebben juist voor het Study 700 gekozen omdat het zo goed aansloot bij onze wensen, niet te veel functies die we toch niet gebruiken, makkelijk in gebruik en weining ICT rompslomp."


Study 500Study 500 CMS | Laat de docent vooral weer lesgeven
Bepaal als docent met welke programma's de studenten wel - of juist niet - werken. Internet toegang wordt vanaf de docentenplek ingesteld, u kunt de pc's bekijken, op afstand overnemen en met de druk op een knop op zwart zetten. Werkt ook in een draadloze en een "thin client" omgeving.

"Met het Study 500 zijn we niet meer continue bezig om de studentenpc's na te lopen, we kunnen van te voren bepalen wat de studenten wel en niet mogen doen, het uitdelen van huiswerk is ook een welkome functie."


Solo App Hierachy

Ipad / Android practicum | Maakt van tablets een talenpractiucm
Manage de tablets in het leslokaal, deel lesmateriaal uit, bekijk het ingeleverde materiaal en geef de studenten - ingespoken - feedback. Lesmateriaal en studentopnames worden online bewaard.

"Taalonderwijs overal en altijd, de studenten beginnen tijdens de les met de opdracht en maken deze thuis af, ze kunnen de opdracht direct inleveren!"


Study EnglishStudy English | Engels als 1e of 2e taal - Talenpracticum met EFL & TESOL content
Onderwijs in Engels als 1e of 2e (3e?) taal wordt wereldwijd door duizenden docenten onderwezen en door honderdduizenden studenten gevolgd. Om dit nog efficiënter te doen heeft Sanako samen met Oxford University Press een kant-en-klare oplossing ontwikkeld.

"Een kant-en-klaar talenpracticum voor Engels als 1e of 2e taal – compleet met Oxford University Press content, met als basis onze veel gebuikte Study software. Deze “turnkey” oplossing combineert het beste van twee werelden!"


Study PrimaryStudy Primary | Talenpracticum speciaal voor het basisonderwijs
Wordt compleet geleverd met het complete KS2 curriulum. Een complete oplossing voor Frans & Spaans onderwijs voor het basisonderwijs. U kunt natuurlijk ook zelf content toevoegen voor elke taal.

"Study Primary is het enige speciaal voor het basisonderwijs & KS2 ontwikkelde talenpracticum. Het ideale platform om de beginnende linguïst te helpen zich de vier taalvaardigheden – spreken ; luisteren; schrijven & lezen – eigen te maken. Ook biedt het optionele iPad´s & Android´s modules. Echt "Plug & Play"."


WebrecorderWebrecorder | Gratis & Online
U hoeft vooraf niets te installeren, de Webecorder is een volledige online oplossing. Sanako is de eerste die een dergelijke oplossing biedt voor Chromebooks, MAcs & PC's. De Web Recorder is de eerste stap in een nieuw tijdperk, zowel in het online taalonderwijs als opname in het Chromebook platform.

"Eindelijk geen smoesjes meer om niet te oefenen, overal waar internet is kan gewerkt worden, studenten kunnen zo vaak oefenen als ze willen"


Study Solo Study Solo | Interactieve Recorder & Content ontwikkelaar
Maak zelf uw eigen lesmateriaal, "Knip & Plak" audio, video, teksten afbeeldingen en maak zo uw lessen actueel, leuk en efficiënt. Simpel, handig en doeltreffend. Ook studenten kunnen er mee werken.

"Onze leerlingen hebben zoveel lol met de opdrachten. Iedereen maakt zelf zijn eigen lesmateriaal. Study Solo is door iedereen, bijna intuïtief, te gebruiken."


The Language PointThe Language Point | Platform voor gratis Lesmateriaal
Veel lesmateriaal voor bijna alle talen, gratis te downloaden en te gebruiken. Ook kunt u zelf lesmateriaal uploaden en zo ideeën uitwisselen met collega's over de hele wereld. U kunt zelfs prijzen winnen!

"Erg handig om als we eens wat nieuws willen laten zien aan onze studenten. Ik heb zelf nog geen prijs gewonnen maar ik blijf hopen."


SLH-07SLH-07 | Comfortabel, Stevig & Perfect geluid

Headsets voor alle toepassingen, taalonderwijs, computer- en muzieklessen, maar ook voor standalone toepassingen als video- & audiomontage en het afnemen van examens. Door het verwisselbare snoer, makkelijk van USB naar TRRS, mini-jack etc.  Onderdelen zijn eenvoudig te vervangen.

"De Sanako SLH-07 headsets zijn ideaal voor gebruik in ons OLC en in het talenpracticum. De headsets gaan al jaren mee!"


ZelfstudieZelfstudie | Overal & Altijd - Thuis, in het OLC & onderweg
Sanako biedt een aantal stand-alone programma's waarmee studenten zelf kunnen oefenen. Zo kunnen ze bv de les van het talenpracticum nog's doornemen.

 


Lab100 Wall MountLab 100 Wall Mount | Zo is uw lokaal multi-inzetbaar
Met de panelen tegen de muur gemonteerd, hebben de studenten meer ruimte op hun tafel en zijn de lokalen voor meerdere lessen inzetbaar.

"Erg handig deze opstelling, onze leerlingen hebben nu veel meer tafelruimte."


Study 1200 werktStudy 1200 werkt! | Study 1200 helpt
Kijk hoe het Study 1200 u helpt met het taalonderwijs.

"Onze docenten werken er makkelijk mee, onze studenten zijn er gek mee, en onze ICT afdeling is er nauwelijks mee bezig! De uitspraak van onze studenten gingen met sprongen vooruit!"

 
tes educatief | Tel : 070-3310977 | | E-mail : info-at-teseducatief.nl | Disclaimer | Voorwaarden