sanako-logo.png
"Wij helpen bij het onderwijs van vreemde talen"

Daarom een talenpracticum! Dit practicum past bij uEen modern talencentrum

 Nieuw

Telefoon Anywhere TP voor Android Pronounce lab100 Wall
Telefoongesprek
Study 1200
Sanako Anywhere
Los of samen met Study1200
Tablet / Android
Talenpracticum
Tekst-naar-Spraak
Automatische beoordeling
Lab100 Wall Mount
Multifunctioneel

Dat doen we al sinds we in 1961 ons eerste (Tandberg) talenpracticum installeerde. Sindsdien hebben we ruim 50.000 leslokalen – verdeeld over ruim 100 landen – ingericht.

Een nauwe samenwerking met onze klanten, gecombineerd met een pedagogisch verantwoorde aanpak, heeft ons wereldwijd marktleider gemaakt in docentgestuurde talenpractica en de nieuwste generatie onderwijsomgevingen. Deze nauwe samenwerking leidt tot de ontwikkeling van “intuïtief” te gebruiken oplossingen die docenten én studenten motiveren en stimuleren.

Waarom Sanako:

Met ons hoofdkantoor is gevestigd in Finland hebben wij uitgebreid inzicht in de eisen van de verschillende onderwijsmarkten en beschikken over de expertise, ervaring en middelen om hier  ruimschoots in te voozien. 

Ontwikkeling & productie van onze oplossingen vindt plaats in Finland, ondersteuning, marketing en sales wordt door uw lokale vertegenwoordiger verzorgd.

Sanako wordt vertegenwoordigd in meer dan 90 landen via een zestal eigen verkoopkantoren en 200 partners. Door ons uitgebreide netwerk en de nauwe betrokkenheid bij onze klanten worden de wensen en eisen uit het onderwijsveld snel opgepikt en doorgevoerd.

Voor elke educatieve instelling, overheidsafdeling, Ministerie van Defensie of zakelijke gebruiker bieden wij verschillende, eenvoudig te beheersen, installeren en gebruiken, oplossingen. Voor klassikaal of individueel onderwijs, vaste of mobiele inrichtingen , hard-; software en cloud – oplossingen.

In onze onderwijsomgeving kunt u zelf, makkelijk en eenvoudig, allerhande lesmateriaal gebruiken en ontwikkelen. Zo creëert u een pedagogische verantwoorde onderwijsomgeving die aansluit bij uw eigen onderwijsmethode. Ook bieden wij kant-en-klare content die wij in samenwerking met o.a. Oxford University Press hebben ontwikkeld.

Naast verschillende ondersteunende oplossingen bieden wij ook content en "turnkey" installaties voor KS2, EFL & TESOL.

Onze Missie:

Leveren van de meest inspirerende, effectieve en plezierige onderwijservaring voor het verbeteren van taal- & communicatievaardigheden.

Onze Visie:

In de afgelopen 60 jaar heeft Sanako zich ontwikkeld tot de leidende educatieve serviceaanbieder, bouwend op de pijlers: Innovatie; Kwaliteit en AfterSales. Wij zullen steeds de beste oplossingen kiezen, tegemoetkomend aan de continue veranderende eisen en wensen van een multiculturele samenleving.

Onze Waarden:

Innovatie: Nieuwe technologieën leiden tot nieuwe onderwijsmethoden, daarom blijven wij continue innoveren en schuiven we de grenzen van wat mogelijk is steeds verder op. Onze open ogen en geest verzekeren ons van de marktleiderspositie. Overigens moet de technologie altijd in dienst staan van het onderwijs en niet andersom.

Meerwaarde: Onze oplossingen ondersteunen het taalonderwijs, de lessen moeten voor zowel docent als student zo efficiënt en prettig mogelijk verlopen. We voldoen graag aan de steeds veranderende wensen eisen van een continue veranderende multiculturele samenleving waar wij midden instaan.

Kwaliteit en betrouwbaarheid :Wij willen niet alleen voldoen aan de hoge eisen die onze klanten aan onze producten stellen, maar deze overtreffen. Sanako is niet voor niets de enige talenpracticum leverancier met ISO9001 & ISO14001 accreditatie.

Vertrouwd en Verantwoordelijk : Open communicatie – wij zijn transparant en delen onze ideeën en kennis op een open en laagdrempelige wijze.

Wederzijds respect: We herkennen én erkennen, respecteren en moedigen de multiculturele en individuele diversiteit aan.

Milieu beleid: Wij streven ernaar om de impact op de omgeving te continue te verminderen, hiervoor gebruiken we een breed scala aan resources. Wij maken, persoonlijk en als bedrijf, steeds groenere keuzes in de materialen die we gebruiken, het toepassen van nieuwe technologieën en energieverbruik, ook kiezen wij steeds minder voor zakenreizen en steeds meer op overleg via webinars of videoconferencing.

"We zijn trots op onze lange geschiedenis, maar belangrijk is onze toekomst. Met de feedback van onze klanten en de toepassing van de  constante vernieuwde technologische mogelijkheden als uitgangspunt, zijn wij continue onze oplossingen verder aan het ontwikkelen. Wij luisteren naar onze klanten en brengen verbeteringen aan die ten goede komen aan het taalonderwijs. Technologie is prima – maar alleen als het iets toevoegt voor het (taal-)onderwijs! Sanako producten zijn ontworpen met u en uw wensen en eisen voor ogen."

| Sanako door de jaren heen: |

2015
1820-Bag-.jpg

Talenpracticum apps voor iPad & Android


2014
SignLab-Small.jpg
Introductie van Signlan gebarentaal practicum
SanakoSoloAppAndroid.jpg
Solo Androi App

2013
oup_logo_.jpg
Distributie overeenkomst met Oxford University Press
ivona-logo.png
Integratie van Tekst-naar spraak-Technologie standaard in diverse Sanako oplossingen. Automatische feedback voor studenten
Pronounce-Small.jpgSanakoPronounce - Nieuwe Tekst-naar-Spraak technologie - Zelfstudie & klassikaal

2012
Interactieve content - geen tekstboeken meer - geïmplementeerd in Sanako Study

2011
sanako-speak-300x266.png
Sanako Speak! Talenpracticum in de Cloud

2010
Installatie van het 30.000e Sanako / Tandbeg talenpracticum

2008
Meer dan 1.000.000 studenten werken dagelijks met Sanako!

2007
De educatieve- en Hifi afdeling van tes nederland bv scheiden. De educatieve afdeling wordt onder gebracht in tes educatief

2006
Study700-Small.jpg
Introductie van Sanako Study 's werelds eerste volledig modulair opgebouwd talenpracticum

2003
Sanako logo
Divace verandert van naam & introduceert wereldwijd Sanako.

2000
Teleste introduceert 's werelds eerste virtuele talenpracticum.

1991
Teleste introduceert 's werelds eerste computer gestuurde talenpracticum.

1985
Tandberg Nederland wordt zelfstandig en gaat verder als tes nederland bv.

1984
Tandberg Educational wordt ondergebracht bij Teleste

1961 - 1979
Tandberg wordt wereldwijd marktleider op de talenpracticum markt en zal deze positie niet meer afstaan.

1961
Installatie van Tandbergs eerste talenpracticum - Opening van de Nederlandse vestiging.

Verschillende certificeringen
microsoftcertifiedpartner.png worlddidac.jpg iso9001.png Iso14001.png
 
tes educatief | Tel : 070-3310977 | | E-mail : info-at-teseducatief.nl | Disclaimer | Voorwaarden