sanako-logo-small.jpgActiviteiten en Mogelijkheden

Professionele  Audio:
Study & Lab100 bieden audio van ongekende kwaliteit. Tijdens Intercom, monitor en alle andere communicatie functies heeft u dus de beste kwaliteit. Reacties / antwoorden van studenten en lesmateriaal kunnen als MP3, WMA of WAV worden opgeslagen.


Playlist – Afspeellijsten:

Docenten kunnen hun afspeellijsten inrichten, zodat het lesplan automatisch bij de studenten verschijnt, zodra zij inloggen. Studenten, van verschillend niveau, ontvangen direct en alleen het voor hen bestemde lesmateriaal. Zo voorkomt u verwarring en wordt waardevolle lestijd bespaard.


Model Student:
De docent kan willekeurig een student als voorbeeld voor de rest dienst laten doen. De stem van de student wordt dan naar alle studenten uitgezonden, ook kan docent er voor kiezen ook het beeldscherm en zo nodig ook de internet audio van de studenten pc mee te sturen.


Activities - Activiteiten:Uw lessen bouwt u op via verschillende Activiteiten. U kiest welke Activiteit u voor een Sessie wilt starten en alleen de instellingen die u nodig heeft voor die specifieke Activiteit worden getoond. Zo verdwaalt u niet in onnodige submenu's en features en krijgen uw studenten snel en efficiënt het juiste lesmateriaal en onderwijs.


Listening Comprehension – Luistervaardigheid:
In deze Activiteit stuurt de docent een audiobestand uit naar de studenten. Studenten werken via hun eigen digitale recorder, individueel, met dit lesmateriaal. Doordat ze individueel en in hun eigen tempo werken, begrijpen ze beter wat er gezegd wordt. U kunt studenten selecteren om vragen te beantwoorden om te bepalen hoe goed ze de les hebben begrepen.


Discussion Activities – Discussie/ Groepsgesprek / Pairing:
U kunt ongemerkt met de gesprekken van uw studenten meeluisteren. De studenten voelen zich vrijer om zich in hun eigen woorden uit te drukken in plaats van voorgekauwde standaard tekstboek zinnen na te spreken. Naast twee- en groepsgesprekken heeft u in het Study 1200 de mogelijkheid tot ronde-tafel gesprekken, kleine groepen waarin één student als voorzitter optreedt en de discussie leidt. U kunt zo een “vergadering” creëren waarin de gevorderde studenten hun presentatievaardigheden vergroten.


Pairing: Koppels maken:
U kunt studenten – willekeurig – in koppels verdelen om een rollenspel te spelen. Bij een oneven aantal studenten wordt er altijd een groepje van drie zodat niemand buitenspel staat. Ook kunt u zelf de koppels indelen en zelfs de studenten elkaar laten bellen.


Model Imitation – Rollenspel:
Studenten luisteren naar het lesmateriaal en spreken dit na en oefenen zo het ritme, intonatie en uitspraak. Hun opnames worden opgeslagen en kunnen worden verzameld en kunnen eenvoudig worden beoordeeld en de gebieden waar ruimte voor verbetering is worden bepaald.


Reading Practice – Voorlees oefening:
Hardop voorlezen is een goede manier om ritme, stress, uitspraak en intonatie te oefenen en is ideaal voor studenten om individueel te doen. Studenten lezen simpelweg een stuk tekst voor, dit wordt op hun eigen recorder opgenomen. Elke student kan in zijn eigen tempo voorlezen, anders dan in een les zonder practicum komt iedereen dus aan de beurt. Verlegen studenten voelen zich vrijer om mee te doen.


Vertalen: Consecutief & Simultaan:
Basis tolk/vertaal routines zijn standaard inbegrepen. Hiermee luisteren studenten via één spoor naar een opgenomen bestand en spreken hun vertaling simultaan in op het andere spoor. De geavanceerde software zorgt er voor dat de bestanden naadloos samengevoegd worden. Ook kunnen de studenten het bestand consecutief in stukken vertalen. Alle opnames kunnen verzameld worden voor evaluatie.


Voice Insert – Stem invoegen:
Met Voice Insert worden automatisch gaten in het lesmateriaal gemaakt waarin de studenten hun reactie kunnen inspreken. Dit betekent dat u niet zelf deze lege ruimte in een audiobestand moet invoegen dat gebeurt automatisch als de studenten hun antwoorden inspreken. Voice Insert creëert automatisch de benodigde ruimte, de student kan net zolang spreken als zij of hij wil, de volgende vraag begint pas als de student klaar is met opnemen. Ook tijdens deze oefening worden de antwoorden automatisch verzameld, ideaal voor mondelinge vaardigheidroutines. Deze unieke functie stelt u instaat om elk audiobestand als lesmateriaal voor bv Model Imitation te gebruiken maar ook om mondelinge feedback te geven aan uw studenten; u luistert naar hun opname en spreekt direct uw reactie in.


Vocabulary Test – Vocabulaire testen:
U kunt snel vocabulaire testen maken. Het enige dat u nodig heeft is de vocabulaire lijst – de Study software doet de rest, zelfs de beoordeling.


Individualise – Individualiseer uw lessen; Sessies:
Elke klas heeft wel studenten die achter- en juist voorloopt op de rest. Door het aanmaken van verschillende Sesies kunt u de studenten, binnen de klas, gedifferentieerd lesmateriaal aanbieden dat precies aansluit op hun behoefte. Zo kunt u gevorderde studenten in een zelfstudie Sessie plaatsen waarin ze zonder de anderen te storen zelf doorwerken en kunt u de andere studenten beter - op hun niveau - begeleiden.
Verschillende Sessies hebben een verschillende kleur, de studenticonen nemen automatisch dezelfde kleur aan. Dit maakt herkenning zeer eenvoudig.
*Study biedt zes Sessies – Lab100 drie.


Subtiteling – Ondertiteling:
Ondertiteling werkt als een link tussen het gesproken woord en de geschreven tekst en biedt mogelijkheden voor verschillende spraak-naar-tekst-, tekst-naar-spraak- en vertaaloefeningen. Door het werk met de verschillende mediabestanden en de mogelijkheid om de bestanden te voorzien van ondertiteling doen studenten extra taalvaardigheden op.


Monitor Students : Meeluisteren & kijken met de studenten:
Studenten monitoren stelt de docent instaat om – onbemerkt – mee te luisteren (en kijken) met de studenten. In Schermmonitoren krijgt de docent een realtime overzicht van meerdere studentenschermen en ziet dus wat de studenten doen. U kunt alle studentenpc’s tegelijkertijd als Thumbnail (miniatuur) bekijken.


Control Student PCs – Studentenpc controle:
Study geeft u volledige controle over de studentenpc’s, u stuurt en ondersteund zo uw studenten. U kunt de PC’s op zwart zetten en/of hun muis en toetsenbord blokkeren en zo de aandacht van de studenten naar u toe halen. Met de blokkeerfunctie kunt u het gebruik van internet blokkeren maar ook andere applicaties afsluiten en blokkeren. U focust zo de aandacht van de student op de onderhavige opdracht.


Ripping Tool – Rip Lesmateriaal:
Met de Ripping Tool kunt u heel eenvoudig bestaand lesmateriaal omzetten in handige MP3 bestanden. Zo kunt u audio van Cd’s, Internet of van een externe bron (heeft u nog cassettes?) omzetten naar MP3.


Screen Transfer + Audio + Markertool – Schermoverdracht met Audio & Markeerstift:
In Study kunt u uw beeldscherm delen met de studenten en tegelijkertijd tegen ze praten via de headset. Dit werkt voor een individuele student of de hele klas. U kunt specifieke delen van uw scherm markeren zodat de studenten precies zien wat u bedoelt.


Free Content – Gratis Lesmateriaal:
Vijf gratis lessen Engels worden met Study 1200 & Study 700 meegeleverd. Deze oefening integreren naadloos met uw Study software en benutten alle mogelijkheden en functionaliteit van uw Talenpracticum. De 5 gratis lessen zijn:

  • Vliegveld
  • Educatie
  • Computers
  • Dieren
  • Fonetica


SLH-07 Aanbevolen Telemicrofoon :
Sanako SLH-07 telemicrofoon is een comfortabele telemicrofoon die tegen een stootje kan. De SLH-07 is ideaal in al onze talenpractica en biedt de juiste audiokwaliteit, zowel luisteren als spreken. De oorkussens en de aansluitkabels zijn makkelijk en zonder gereedschap te vervangen. De aansluitkabels zijn leverbaar in mini-jack, USB en TRRS uitvoeringen en kunt ze makkelijk voor verschillende apparaten gebruiken.De SLH-07 gaan jaren mee, u hoeft ze niet elke 3 maanden te vervangen!


Additional modules – extra modules:

  • Examen module – Hiermee maakt snel en eenvoudig examens / proefwerken voor uw studenten. U kunt audio, video, afbeeldingen en tekst gebruiken en uw beoordeling in verschillende schalen aanpassen.
  • Admin module – Hiermee kan de IT afdeling de Study werkstations op afstand monitoren en overnemen en is ideaal om onderhoudstaken op afstand te doen.
  • Video Live – Hiermee streamt de docent video van verschillende analoge bronnen direct naar de studenten.
  • Text-to-Speech : U houdt uw lessen actueel door bv een stuk tekst van uit een nieuws site te nemen, Study 1200 zet het direct om in spraak en speelt het af bij de studenten. U kunt er ook een ondertiteld audiobestand van maken en dit naar de studenten sturen zodat zij in hun eigen tempo met het bestand kunnen werken. De kwaliteit van de stemmen is van zeer hoge kwaliteit en niet te vergelijken met wat u eerder hebt gehoord. Huidige beschikbare talen zijn, naast andere; Frans, Spaans, Duits, Engels, mannen- en vrouwenstemmen. Luister via deze link


 

 
tes educatief | Tel : 070-3310977 | | E-mail : info-at-teseducatief.nl | Disclaimer | Voorwaarden