sanako-logo.png
"Wij helpen bij het onderwijs van vreemde talen"

Daarom een talenpracticum! Dit practicum past bij uEen modern talencentrum

 Nieuw

Telefoon Anywhere TP voor Android Pronounce lab100 Wall
Telefoongesprek
Study 1200
Sanako Anywhere
Los of samen met Study1200
Tablet / Android
Talenpracticum
Tekst-naar-Spraak
Automatische beoordeling
Lab100 Wall Mount
Multifunctioneel

Study EnglishStudy English

Engels als 1e of 2e taal (EFL & TESOL) talenpracticum.

"Een kant-en-klaar talenpracticum voor Engels als 1e of 2e taal – compleet met Oxford University Press content, met als basis onze veel gebuikte Study software. Deze “turnkey” oplossing combineert het beste van twee werelden!"

Onderwijs in Engels als 1e of 2e (3e?) taal wordt wereldwijd door duizenden docenten onderwezen en door honderdduizenden studenten gevolgd. Om dit nog efficiënter te doen heeft Sanako samen met Oxford University Press een kant-en-klare oplossing ontwikkeld.

Met Study English hoeft u verder niets extra’s te installeren, het is letterlijk een “Zet aan & geef les” oplossing! Sanako’s uitgebreide Tekst-naar-Spraak technologie biedt een Brits-Engels stempakket van ongekend kwaliteit. U knipt een stuk tekst uit een document of  van een website, vervolgens kiest u uit de mannelijke of vrouwelijke variant en het systeem doet de rest.

Zelf tekst intypen kan natuurlijk ook. De geavanceerde Sanako samplingtechniek converteert de tekst naar een audiobestand, voegt ondertiteling toe en stuurt het de studenten, die er dan direct mee aan de slag kunnen. Dit alles automatisch, zonder extra handelingen.

Oxford University Press en Sanako hebben het immens populaire “English for Life” serie, inclusief lesboeken, in een interactief multimedia lespakket omgezet. De nauwe samenwerking  garandeert een naadloze integratie. U krijgt zowel als docent als student een kant-en-klare, stimulerende en geëngageerde onderwijservaring.

Study English en “English for Live” zijn er ook voor iPad en Android tablet.

Study English biedt u:

  • Professionele Audio: De beste audio voor alle communicatie activiteiten; bestanden worden als MP3 opgeslagen.EFL
  • OUP "English for Live" Serie: Samen met Oxford University Press heeft Sanako het "Study for Live" lesmateriaal - audio en tekstboeken - gedigitaliseerd en tot een geïntergreerd geheel omgevormd.
  • Examen: Docent gestuurde examen routines waarbij automatisch de studentpc’s geblokkeerd worden en toegang tot bestanden beperkt wordt. Studentbestanden worden, na afloop, automatisch verzameld (MP3), het kan dus gebruikt worden voor allerhande beoordelingsdoeleinden.
  • "Everyday English" Content: Naast interactieve Luister- & Spreekvaardigheid ook Voorlees Activiteiten en geïntegreerde beoordeling en realtime (live) docenten interactie en ondersteuning.
  • Sessies: Deel de klas in verschillende groepen in - elke Sessie zijn eigen taak.
  • Playlist: Maak voor elke Sessie een eigen Playlist - Study doet de rest. - Unieke Functie!
  • Voice InsertAutomatische Voice-Insert: Unieke functie - maakt van elk audiobestand een vraag & antwoordspel.
  • Vocabualaire testen: Maak uw eigen oefeningen of download deze vanaf de Sanako “LanguagePoint”. De vocabulaire oefeningen zijn tijdgebonden en worden automatisch gecontroleerd. Docenten kunnen zo veel gemaakte vergissingen individueel, per groep of met de hele klas bespreken.
  • Koppels maken: (Pairing) U kunt studenten – willekeurig – in koppels verdelen, bv om een rollenspel te oefenen.
  • Model Student: De docent kan willekeurig een student als voorbeeld voor de rest dienst laten doen. De stem van de student wordt dan naar alle studenten uitgezonden, ook kan docent er voor kiezen ook het beeldscherm en zo nodig ook de internet audio van de studenten pc mee te sturen.

Oxford-University-Press“Oxford University Press“ “English for Live” is eenvoudig te gebruiken lesmateriaal met een praktische aanpak. Het materiaal focust op levensechte situaties met praktische uitdrukkingen en Engels voor alledag. De lessen kunnen door de docent centraal voor de studenten worden gestart middels de “Content Exercise” module. Wanneer de docent de Zelfstudie Activiteit start kan het door de studenten zelf worden geopend.

Een goed talenpracticum verdient de juiste headset - - stevig - duurzaam & comfortabel.

SOFTWARE ONDERSTEUNING: Windows 7 (Ultimate en Enterprise versies) & alle versies van Windows 8. Windows XP wordt niet ondersteund.

 
tes educatief | Tel : 070-3310977 | | E-mail : info-at-teseducatief.nl | Disclaimer | Voorwaarden